Behandling

Med ManuVision kropsterapi arbejder jeg med massage, lymfedrænage, ledfrigørelse, akupressur, zoneterapi og åndedrætsterapi. Dette afhjælper smertefulde blokeringer i kroppen – opstået ved hverdagens pres/stress eller andre påvirkninger f.eks. fra sportsskader.

Efter behandlingen er det vigtigt at drikke rigeligt med vand, da behandlingen sætter gang i en afgiftning af kroppen. Og det er en god idé at tage den med ro efter en behandling, så der er tid og mulighed for at krop og sind kan få mest muligt ud af behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at snakke eller få uddybet noget.

Chok & Traume I 2020-21 har jeg efteruddannet mig til Chok & Traumeterapeut. En uddannelse der er opstået i kølvandet af den forskning ManuVision Huset og Rigshospitalet laver sammen, med henblik på at hjælpe krigsveteraner med PTSD.

Behandlingen af et chok/traume tager udgangspunkt i et helhedsbillede af kroppen. Jeg arbejder fysisk med kroppen, men også igennem dialog. Jeg ser ikke Chok/traume som en sygdom, men en reaktion på en overbelastning af nervesystemet.

Vil du læse mere om forskningsprojektet, så følg dette link